Bij wie eet je waar?

Strandpaviljoen Oase

  1. Home
  2. water
  3. Walcheren
  4. water
  5. Strandpaviljoen Oase
push_pinWalcheren
location_onDomburg

Strandpaviljoen Oase

  1. Home
  2. water
  3. Walcheren
  4. water
  5. Strandpaviljoen Oase
nature_people
location_onDomburg

Wat gebeurt er als je twee zwaargewichten in de ring zet met hetzelfde doel?

Je ziet het op Strand Domburg 70. Het verhaal begint met Jaco Duvekot (links op de foto). Hij komt uit een strandpaviljoen-familie dus het vak werd hem met paplepel ingegoten. Van 1997 tot 2013 is hij eigenaar van Dijkpaviljoen De Westkaap in Westkapelle. Daarna volgt de overstap naar Oase Domburg. In 2016 trekt hij Hein Robbers als compagnon binnen. Die was op dat moment directeur van vakantiepark Hof Domburg. Beide kenden dus de klappen van de zweep en herkenden in elkaar een zeer gedreven horeca-ondernemer.

Als krachten zich bundelen ontstaat er vaak iets moois en zo verging het ook met Oase Domburg. Goed was niet goed genoeg. Samen altijd op zoek naar een stapje extra. Zo werd het interieur onder handen genomen door een stylist die zelfs bij het koninklijk huis over de vloer kwam. Op kosten werd niet bespaard. Jaarlijks maakte de mannen inspiratiereizen om te kijken welke trends er in het buitenland vernieuwing brachten. En of ze nu terug kwamen van Barcelona, Dublin of Athene, er was altijd wel een idee dat in de rugzak mee terug naar huis ging.

Zo werden er zelfs drankjes in Domburg geïntroduceerd die vervolgens de rest van Nederland veroverden. Een eigen zomerbiertje met Zeeuwse ingrediënten liet dan ook niet lang op zich wachten. Ze ontwikkelden het met een paar collega-ondernemers. “Live your life the Domburg way” is een slogan die de heren introduceerden en zo steeds meer inhoud geven. Zo hebben ze in 2020, lees coronatijd, een hele uitdagende stap genomen door een loungedek boven op het strandpaviljoen te plaatsen. Het uitzicht en de uitstraling zijn geweldig en dat is niet onopgemerkt gebleven. In dat zelfde jaar werden ze namelijk uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Nederland. De spotlight heeft wel tot gevolg dat je ruim op tijd moet reserveren maar het grote voordeel is wel dat je ook in de winter 7 dagen in de week terecht kan. Dus ga eens langs en Live your life the Domburg way!

Reserveren

Meer restaurants

Voor alle restaurants verwijzen we u door naar de overzichtspagina.

Reserveren

Locatie

location_onStrand Domburg 70, 4357 XZ

Meer opvallen?

Word Friend van de site!