Uitzicht over de haven van Stavenisse…

Café-restaurant ’t Packhuys

push_pinTholen
location_onStavenisse

Café-restaurant ’t Packhuys

nature_people
location_onStavenisse

Café-restaurant ’t Packhuys in Stavenisse

Er was eens een vrachtwagenchauffeur… Het verhaal van Cor Grijs klinkt bijna als een sprookje. 25 jaar lang was hij chauffeur in het zwaar-transport. Vaak en veel onderweg maar als hij thuis was dan stond hij achter het fornuis want door de jaren heen bleef hij deze passie trouw.

Als inwoner van Stavinsse was het prachtige plekje aan de haven hem natuurlijk al in den beginne opgevallen. Voor hem de ultieme droom om hier zijn eigen horecagelegenheid te runnen. Tijdens de bankencrisis kwam die gelegenheid voorbij maar de tijd was te lastig en het lukte net niet. Echter zijn sommige dingen te mooi om op te geven en zo kan het zijn dat eind 2021 er zich een nieuwe kans voordeed. Zijn dochter Melany werkte in de bediening bij ’t Packhuys en kwam met het nieuws thuis dat het te koop zou komen. Lia, de vrouw van Cor, wist dat dit misschien wel de kans van zijn leven was en steunde hem in de stroomversnelling die volgde. De deal was zo snel rond dat hij maar amper tijd had om zijn zoon Kelvin in te werken op de melkwagen waar hij op dat moment in reed. Dat het er niet van gekomen is om samen met hem te rijden vindt hij nog altijd spijtig maar Cor is er zeker van dat Kelvin zijn weg wel vindt. Hij voelt zich dan ook door het hele gezin gesteund in het volbrengen van zijn droom.

Tot op de dag van vandaag helpen zijn vrouw en dochter nog regelmatig mee. Vaste kracht Ralf Smits (tweede van links) werkt langer bij ’t Packhuys dan iemand kan zeggen en daar is Cor duidelijk hartstikke blij mee. Samen met de serveersters vormen ze een team die gezelligheid en heerlijke gerechten serveert. Een aanwinst voor Stavenisse! Behalve het uitzicht zijn de 12 uurtjes, de zelfgemaakte friet, zigeunersaus en de inmiddels beroemde mossels van ’t Packhuys iets om steeds voor terug te komen…

Reserveren

Meer restaurants

Voor alle restaurants verwijzen we u door naar de overzichtspagina.

Reserveren

Locatie

location_onStoofdijk 13 4696 RK

Meer opvallen?

Word Friend van de site!