Slapen in een vuurtoren aan de Oosterschelde!

Friend of EZ

Casa Isla Bella

push_pinTholen
personMax. 4
maps_home_workAppartement
location_onScherpenisse

Casa Isla Bella

Friend of EZ
personMax. 4
push_pinTholen

Slapen in een vuurtoren aan de Oosterschelde!

De zon draait om de toren heen waardoor zowel de zonsopgang als de zonsondergang een belevenis is. Met een strandje op steenworp afstand en een restaurant, met een betoverend uitzicht naast de deur, heb je een geweldig uitgangspunt voor een heerlijke vakantie. Het penthouse van dit bijzondere pand heeft een moderne inrichting. Bijzonder aan dit appartement is het spectaculaire uitzicht vanaf een rondom terras. En op het hoogste punt in de toren staat een bed zodat je bijna op de wolken kunt slapen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Tholen is het best bewaarde geheim van Zeeland. Er valt veel te bewonderen en te doen op het eiland (zie onder). Maar denk ook aan plaatsen als Antwerpen, Zierikzee, Bergen op Zoom, Goes, Rotterdam en Middelburg, allemaal binnen drie kwartier bereikbaar. Met 4 golfbanen in de regio en uitstekende fiets- en wandelroutes is het heerlijk genieten van het Zeeuwse landschap. Uw elektrische fiets kunt u in een afsluitbare berging opladen. 

Indeling

Het prachtige appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer. De woonkamer heeft een open keuken en is van alle gemakken voorzien. Bovendien heeft het appartement airconditioning die zorgt voor aangename verkoeling op warme zomerdagen. Er is een opslagruimte met een strijkijzer en een wasmachine. Voor het appartement is voldoende parkeergelegenheid en er is een opslagruimte waar zelfs al twee mountainbikes met helmen klaar staan voor gebruik.

Bijna energieneutraal!

Dit moderne appartement heeft veel voorzieningen. Bovenal is het zo gebouwd dat het bijna energieneutraal is, wat voor veel mensen een fijn gevoel is. Als je op vakantie bent, denk je misschien nog meer na over hoe je met onze planeet omgaat. Je vindt een warmtepomp en vloerverwarming in het appartement, zonnepanelen op het dak van de zijvleugel en een laadstation naast de parking. Daarnaast is er gebruik gemaakt van A-kwaliteit inbouwapparatuur die voldoet aan de laatste energiebesparende eisen.

Nationaal Park Oosterschelde

Via de stormvloedkering staat het Nationaal Park Oosterschelde in open verbinding met de Noordzee. Twee keer per dag stroomt er 800 miljard liter zout water het gebied in en uit. De slikken en zandplaten die bij vloed onder water staan vallen bij eb weer droog. De Oosterschelde is vanwege deze getijdennatuur een uniek gebied. Naast de pier bij Vuurtoren De Zeester staan getijdenbakken. Als het eb is kun je daar eens een kijkje nemen wat het tij heeft achtergelaten. Vogels doen dit ook op de zandplaten en scharrelen dan hun maaltijd bij elkaar. De Oosterschelde is dus een thuis, een kraamkamer en een wegrestaurant ineen. Daarnaast heeft de Oosterschelde een fascinerende onderwaterwereld. Denk bijvoorbeeld aan Dodemansduim, het enige Nederlandse koraal. Aan de andere kant van de dijk, naast het Wulpdal, is een duikhotspot. Een duikschool en persluchtfaciliteiten maken dat elke duiker zich hier welkom voelt.

Wat kun je doen op het eiland Tholen en waar kun je eten?

Kronkelende polderweggetjes brengen je op de meest verrassende plekken. Op Exclusief Zeeland kun je per eiland selecteren om te zien wat er allemaal te beleven valt. Maak een zeehondensafari vanaf Sint Annaland of steek met het voet- en fietspontje over naar Yerseke, maar ook het Roosevelt Museum/Restaurant is een bezoek waard, een plek met een bijzondere geschiedenis! Tholen is een opkomend eiland en misschien wel het minst bekend, maar het is bezig met een snelle inhaalslag. Misschien is het binnenkort wel het hipste eiland van Zeeland! Door de ideale ligging is het een geweldig eiland om Zeeland te verkennen. Huur bijvoorbeeld een bootje op het Grevelingenmeer. Ook een aanrader is de stadswandeling in Zierikzee en als het even kan, rij dan direct naar de Plompe Toren (tip: pitstop in De Heerenkeet). Maar je kunt ook heerlijk eten op het eiland Tholen en er is keuze genoeg, wij hebben de beste plekken voor je op een rijtje gezet op Exclusief Zeeland. Vooral restaurant De Zeester is een aanrader. Een modern restaurant met een terras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt, en last but not least, gelegen op de begane grond naast de vuurtoren.

Reserveren

Faciliteiten

Huisdieren toegestaan

Bereikbaar per lift

elevatorJa

Accommodatie

Slaapkamers

king_bed2

WiFi

wifiGratis

Sauna

airNee

Badkamers

shower1

Vaatwasser

washJa

TV

tvJa

Kookgelegenheid

countertopsInductie

Wasmachine

local_laundry_serviceJa

Airco

ac_unitJa

Slaapkamers

king_bed2

Badkamers

shower1

WiFi

wifiGratis

Sauna

airNee

Airco

ac_unitJa

Vaatwasser

washJa

Kookgelegenheid

countertopsInductie

Wasmachine

local_laundry_serviceJa

TV

tvJa

Omgeving

Strand

beach_access50m

Museum

museum11km

Restaurant

local_dining20m

Huisarts

medication4km

Supermarkt

local_mall5km

Ziekenhuis

emergency24km

Restaurant

local_dining20m

Strand

beach_access50m

Museum

museum11km

Huisarts

medication4km

Supermarkt

local_mall5km

Ziekenhuis

emergency24km

Omgeving

Activiteiten

Voor alle activiteiten verwijzen we u door naar onze activiteitenpagina.

Reserveren

Locatie

Recensies

Joyce Schmidt
23 juni, 2022
Wow, we zijn al op veel plekken geweest maar dit is wel de meest bijzondere overnachting die we ooit gehad hebben. Het voelde een beetje alsof we weer op huwelijksreis waren. Bedankt.
star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_rate
chevron_right
chevron_left

Meer opvallen?

Word Friend van de site!