De meest bijzondere horecaplekjes in Zeeland hebben de meest uitzonderlijke ondernemers aan zich weten te binden. Lees hier hun verhalen en gluur even mee op ieders menukaart. Ongekende luxe, pure Zeeuwse smaken maar ook loungen op het strand met fingerfood. Er valt veel te kiezen en veel te genieten…
Familie Goudzwaard is geland op misschien wel het mooiste plekje van Tholen om de zonsondergang te zien. Vanaf het terras kijk je van Antwerpen tot aan de Zeelandbrug…
Als je aankomt bij Buutengaets valt direct op wat een toplocatie dit is. Niet onder de indruk zijn is gewoonweg geen optie. Het restaurant straalt luxe en een mediteraanse sfeer…
Er was eens een ingenieur die een visrestaurant begon… Het begin van bijzonder verhaal dat Bru17 heet. De lekkerste vis eet je tussen de vissersboten voor de optimale beleving.
Chefkok Wouter Kik en maître sommelier Jean-Luc Etienne werken al jaren aan de top maar nu hebben ze hun eigen Michelin-ster. Codium is hun feestje en een geweldige plek om…
Paul en Bart Melis zijn niet alleen broers maar ook super gedreven horeca-ondernemers. Dat ze uitgeroepen zijn tot het beste terras van Nederland zal u niet verbazen…
Bas Quist brengt een ode aan misschien wel de belangrijkste presidenten van de U.S.A. Zelfs toeristen uit Amerika weten dit bijzondere restaurant te vinden…
Jaco Duvekot en Hein Robbers zijn trendsetters en roeien graag tegen de stroom in. Het beste strandpaviljoen van Nederland word je niet zomaar. 7 dagen per week open!
Een pannenkoekenrestaurant dat al sinds 1978 zelf het Zeeuwse vlegeltarwe maalt om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken kun je gerust bijzonder noemen….
Leonie van Duivenvoorden heeft haar hart verloren aan het prachtige pand waar nu haar brasserie is gehuisvest. Aan het meest gefotografeerde straatje van Zeeland maakt zij het verschil…