De meest bijzondere horecaplekjes in Zeeland hebben de meest uitzonderlijke ondernemers aan zich weten te binden. Lees hier hun verhalen en gluur even mee op ieders menukaart. Ongekende luxe, pure Zeeuwse smaken maar ook loungen op het strand met fingerfood. Er valt veel te kiezen en veel te genieten…
Familie Goudzwaard is geland op misschien wel het mooiste plekje van Tholen om de zonsondergang te zien. Vanaf het terras kijk je van Antwerpen tot aan de Zeelandbrug…
Paul en Bart Melis zijn niet alleen broers maar ook super gedreven horeca-ondernemers. Dat ze uitgeroepen zijn tot het beste terras van Nederland zal u niet verbazen…
Eigenaren Joan en Giovanni maken in Sint Maartensdijk hun droom waar. Het gezellige Kosthuys is gelegen in een monumentaal pand dat al vele jaren dienst heeft gedaan als herberg.
Als je aankomt bij Buutengaets valt direct op wat een toplocatie dit is. Niet onder de indruk zijn is gewoonweg geen optie. Het restaurant straalt luxe en een mediteraanse sfeer…
Er was eens een ingenieur die een visrestaurant begon… Het begin van bijzonder verhaal dat Bru17 heet. De lekkerste vis eet je tussen de vissersboten voor de optimale beleving.
Chefkok Wouter Kik en maître sommelier Jean-Luc Etienne werken al jaren aan de top maar nu hebben ze hun eigen Michelin-ster. Codium is hun feestje en een geweldige plek om…