Bij wie eet je waar?

Culinair genieten in Zeeland

De meest bijzondere horecaplekjes in Zeeland hebben de meest uitzonderlijke ondernemers aan zich weten te binden.  Lees hier hun verhalen en gluur even mee op ieders menukaart. Ongekende luxe, pure Zeeuwse smaken maar ook loungen op het strand met fingerfood. Er valt veel te kiezen en veel te genieten…

Filter

Filter
Reset

Filter

Filter
Reset
push_pinZuid-Beveland
location_onBaarland
Een toprestaurant in de kerk van Baarland. In sprookjesachtige sfeer beleef je hier een culinaire avond om niet meer te vergeten…
push_pinTholen
location_onScherpenisse
Familie Goudzwaard is geland op misschien wel het mooiste plekje van Tholen om de zonsondergang te zien. Vanaf het terras kijk je van Antwerpen tot aan de Zeelandbrug…
push_pinZuid-Beveland
location_onWolphaartsdijk
Thijs Meliefste kookt met een michelinster in Wolphaartsdijk. Een prachtige plek aan de haven waar het eten van lokale producten een beleving is…
push_pinTholen
location_onSint-Annaland
Als je aankomt bij Buutengaets valt direct op wat een toplocatie dit is. Niet onder de indruk zijn is gewoonweg geen optie. Het restaurant straalt luxe en een mediteraanse sfeer…
push_pinTholen
location_onTholen
Judith Wilsing heeft een ongelooflijke weg bewandelt maar schittert nu aan de haven in Tholen. Met eenvoudige luxe heeft ze haar plek veroverd.
push_pinSchouwen-Duiveland
location_onBruinisse
Er was eens een ingenieur die een visrestaurant begon… Het begin van bijzonder verhaal dat Bru17 heet. De lekkerste vis eet je tussen de vissersboten voor de optimale beleving.
push_pinZuid-Beveland
location_onGoes
Chefkok Wouter Kik en maître sommelier Jean-Luc Etienne werken al jaren aan de top maar nu hebben ze hun eigen Michelin-ster. Codium is hun feestje en een geweldige plek om…
push_pinWalcheren
location_onVeere
Paul en Bart Melis zijn niet alleen broers maar ook super gedreven horeca-ondernemers. Dat ze uitgeroepen zijn tot het beste terras van Nederland zal u niet verbazen…
push_pinZuid-Beveland
location_onYerseke
3 Broers maken van hun oester- en mosselkwekerij een museum, proeverij en winkel. Kom naar Yerseke voor de bronbeleving…
de oesterij
push_pinSchouwen-Duiveland
location_onKerkwerve
Een familierestaurant waar eenvoud en culinaire verrassingen elkaar afwisselen. En het eerste duurzame visrestaurant van Nederland.
push_pinWalcheren
location_onWestkapelle
Chef Sebastiaan Dekker en zijn aanstaande vrouw Linda Peene maken samen iets bijzonders van Brasserie De Zeezot in Westkapelle.
push_pinTholen
location_onStavenisse
Cor Grijs heeft zo’n 25 jaar gedroomd van zijn eigen restaurant. Dat het uiteindelijk is gelukt op het mooiste plekje van Stavenisse kun je proeven…
push_pinTholen
location_onOud-Vossemeer
Bas Quist brengt een ode aan misschien wel de belangrijkste presidenten van de U.S.A. Zelfs toeristen uit Amerika weten dit bijzondere restaurant te vinden…
push_pinWalcheren
location_onDomburg
Jaco Duvekot en Hein Robbers zijn trendsetters en roeien graag tegen de stroom in. Het beste strandpaviljoen van Nederland word je niet zomaar. 7 dagen per week open!
push_pinSchouwen-Duiveland
location_onBurgh-Haamstede
Een pannenkoekenrestaurant dat al sinds 1978 zelf het Zeeuwse vlegeltarwe maalt om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken kun je gerust bijzonder noemen….
push_pinWalcheren
location_onMiddelburg
Leonie van Duivenvoorden heeft haar hart verloren aan het prachtige pand waar nu haar brasserie is gehuisvest. Aan het meest gefotografeerde straatje van Zeeland maakt zij het verschil…
Zuid-Beveland
Een toprestaurant in de kerk van Baarland. In sprookjesachtige sfeer beleef je hier een culinaire avond om niet…
Verder lezen
Zuid-Beveland
Thijs Meliefste kookt met een michelinster in Wolphaartsdijk. Een prachtige plek aan de haven waar het eten van…
Verder lezen
Tholen
Als je aankomt bij Buutengaets valt direct op wat een toplocatie dit is. Niet onder de indruk zijn…
Verder lezen
Tholen
Judith Wilsing heeft een ongelooflijke weg bewandelt maar schittert nu aan de haven in Tholen. Met eenvoudige luxe…
Verder lezen
Schouwen-Duiveland
Er was eens een ingenieur die een visrestaurant begon… Het begin van bijzonder verhaal dat Bru17 heet. De…
Verder lezen
Zuid-Beveland
Chefkok Wouter Kik en maître sommelier Jean-Luc Etienne werken al jaren aan de top maar nu hebben ze…
Verder lezen
Walcheren
Paul en Bart Melis zijn niet alleen broers maar ook super gedreven horeca-ondernemers. Dat ze uitgeroepen zijn tot…
Verder lezen
de oesterij
Zuid-Beveland
3 Broers maken van hun oester- en mosselkwekerij een museum, proeverij en winkel. Kom naar Yerseke voor de…
Verder lezen
Schouwen-Duiveland
Een familierestaurant waar eenvoud en culinaire verrassingen elkaar afwisselen. En het eerste duurzame visrestaurant van Nederland.
Verder lezen
Walcheren
Chef Sebastiaan Dekker en zijn aanstaande vrouw Linda Peene maken samen iets bijzonders van Brasserie De Zeezot in…
Verder lezen
Tholen
Bas Quist brengt een ode aan misschien wel de belangrijkste presidenten van de U.S.A. Zelfs toeristen uit Amerika…
Verder lezen
Walcheren
Leonie van Duivenvoorden heeft haar hart verloren aan het prachtige pand waar nu haar brasserie is gehuisvest. Aan…
Verder lezen