Exclusieve restaurants
De meest bijzondere horecaplekjes in Zeeland hebben de meest uitzonderlijke ondernemers aan zich weten te binden. Lees hier hun verhalen en gluur even mee op ieders menukaart. Ongekende luxe, pure Zeeuwse smaken maar ook loungen op het strand met fingerfood. Er valt veel te kiezen en veel te genieten…
Meer opvallen?
Word Friend van de site!
push_pinTholen
location_onTholen
Debbie Smits runt met veel passie restaurant en havenclubhuis Het Koggedek in Tholen. Originele gerechten en veel gezelligheid op een toplocatie!
Tholen
Familie Goudzwaard is geland op misschien wel het mooiste plekje van Tholen om de zonsondergang te zien. Vanaf…
Verder lezen Walcheren
Paul en Bart Melis zijn niet alleen broers maar ook super gedreven horeca-ondernemers. Dat ze uitgeroepen zijn tot…
Verder lezen Tholen
Eigenaren Joan en Giovanni maken in Sint Maartensdijk hun droom waar. Het gezellige Kosthuys is gelegen in een…
Verder lezen Zuid-Beveland
3 Broers maken van hun oester- en mosselkwekerij een museum, proeverij en winkel. Kom naar Yerseke voor de…
Verder lezen Tholen
Inmiddels is Huys van Roosenvelt niet alleen een populaire plek onder de eilandbewoners maar weten Amerikaanse toeristen het…
Verder lezen Tholen
Debbie Smits runt met veel passie restaurant en havenclubhuis Het Koggedek in Tholen. Originele gerechten en veel gezelligheid…
Verder lezen Schouwen-Duiveland
Restaurant Sailor’s Inn is een goed bewaard geheim op de jachthaven van Bruinisse. Ook zonder boot ben je…
Verder lezen Schouwen-Duiveland
De beste Sushi van Zeeland eet je in Zierikzee op een heel mooi plekje aan de haven.
Verder lezen Zuid-Beveland
Een toprestaurant in de kerk van Baarland. In sprookjesachtige sfeer beleef je hier een culinaire avond om niet…
Verder lezen Walcheren
3 broers maken het verschil in Vlissingen. Lekker eten op het strand of op de boulevard. Ervaar waarom…
Verder lezen Zuid-Beveland
Thijs Meliefste kookt met een michelinster in Wolphaartsdijk. Een prachtige plek aan de haven waar het eten van…
Verder lezen Tholen
Als je aankomt bij Buutengaets valt direct op wat een toplocatie dit is. Niet onder de indruk zijn…
Verder lezen Schouwen-Duiveland
Er was eens een ingenieur die een visrestaurant begon… Het begin van bijzonder verhaal dat Bru17 heet. De…
Verder lezen Tholen
Judith Wilsing heeft een ongelooflijke weg bewandelt maar schittert nu aan de haven in Tholen. Met eenvoudige luxe…
Verder lezen Zuid-Beveland
Chefkok Wouter Kik en maître sommelier Jean-Luc Etienne werken al jaren aan de top maar nu hebben ze…
Verder lezen Schouwen-Duiveland
Een familierestaurant waar eenvoud en culinaire verrassingen elkaar afwisselen. En het eerste duurzame visrestaurant van Nederland.
Verder lezen