Bij hard werken hoort ook hard genieten...

Meliefste

push_pinZuid-Beveland
location_onWolphaartsdijk

Meliefste

nature_people
location_onWolphaartsdijk

Thijs Meliefste brengt koken op het allerhoogste niveau naar Wolphaartsdijk. Als je hebt gewerkt bij verschillende sterrenrestaurants en stage hebt gelopen in The Fat Duck in Londen en de Maaemo in Oslo dan mag je gerust stellen dat de culinaire wereld aan je voeten ligt. Wat een geluk dat Thijs besloot al deze internationale ervaring te vertalen naar het Zeeuws. Aan de jachthaven van Wolphaartsdijk is hij op een prachtig plekje neergestreken en heeft hij op 1 maart 2015 de deuren van Meliefste geopend.

Back to his roots want hier vindt hij zijn inspiratie om smaken en streekproducten te verbinden. De natuur in om de mooiste producten bij zijn leveranciers in te kopen doet hij met liefde. Want alleen als je echt bereid bent telkens weer dat stapje extra te zetten kun je jezelf verbeteren. En dat is wat Thijs het liefste doet. Als jong manneke wist hij instinctief dat het allerlaatste stapje het allermeeste brengt want velen zijn niet bereid zo ver te gaan. En als je dat maar lang genoeg vol houdt ga je vanzelf opvallen. Het klinkt simpel maar het vereist een topsportmentaliteit en het is dan ook niet voor niks dat Thijs vier keer per week traint met een personal trainer. Topfit moet je zijn om steeds dat laatste stapje te kunnen zetten.

Gelukkig is dat bij Michelin ook opgevallen want in 2021 hengelde Thijs de felbegeerde ster binnen. Geen gamechanger maar wel erkenning die hij zeer waardeert. Zijn vrouw Anuschka en dochter Noa zijn een inspiratiebron van een andere orde want zonder hun support en liefde had het plaatje niet geklopt. Bij hard werken hoort ook hard genieten. Dat Thijs regelmatig ingevlogen wordt om op de meest exotische plekken op aarde te koken helpen om niet te vergeten dat een beetje rust nemen ook heel fijn is. En dan is het natuurlijk geweldig om met het hele gezin te gaan. Maar hoe dan ook Oost, West, Wolphaartsdijk best…

Reserveren

Meer restaurants

Voor alle restaurants verwijzen we u door naar de overzichtspagina.

Reserveren

Locatie

location_onWolphaartsdijkseveer 1, 4471 ND Wolphaartsdijk

0

Meer opvallen?

Word Friend van de site!