Een ode aan het verleden...

Friend of EZ

Huys van Roosevelt

push_pinTholen
location_onOud-Vossemeer
Friend of EZ

Huys van Roosevelt

nature_people
location_onOud-Vossemeer

Bas Quist zwaait sinds 2016 de scepter in Huys van Roosevelt. Gefascineerd door het idee dat twee van de grootste presidenten van Amerika hun roots vinden in zijn Oud-Vossemeer is hij begonnen aan zijn droom. Bas timmert hard aan de weg om iets heel bijzonders te maken van zijn restaurant Huys van Roosevelt. In een nogal saai pand dat dienst deed als fietsenwinkel zag Bas wat niemand zag: Een ode aan het verleden en een plek om te genieten in het heden.

Inmiddels is Huys van Roosenvelt niet alleen een populaire plek onder de eilandbewoners maar weten Amerikaanse toeristen het ook te vinden. Er worden zelfs dagtrips vanuit Amsterdam georganiseerd waarbij ook het Roosevelt-infocentrum bezocht wordt. Deze is overigens alleen op afspraak te bezoeken (06-46613751). In en om het restaurant zie je prachtige foto’s en teksten waarmee de Roosenvelts zich onsterfelijk hebben gemaakt. Je zou bijna vergeten dat je hier ook heerlijk kunt eten. Tip: Shared Dining, samen van alles een beetje. Zo hoef je niet te kiezen tussen al die lekkere gerechten. En vergeet daarbij niet het Rooseveltbier of de Roosevelt likeur te proberen…
Voor eilandverkenners is dit ook een hele leuke plek om een tussenstop te doen. Heerlijk verse thee drinken op het gezellige terras maar er is ook altijd een bijzonder drankje te vinden op de kaart.

Reserveren

Meer restaurants

Voor alle restaurants verwijzen we u door naar de overzichtspagina.

Reserveren

Locatie

location_onRaadhuisstraat 13, 4698 AJ

Meer opvallen?

Word Friend van de site!