3 broers weten in Vlissingen hoe ze je moeten laten genieten van het goede leven...

Boulevard 17

push_pinWalcheren
location_on4382 AC Vlissingen

Boulevard 17

nature_people
location_on4382 AC Vlissingen

3 Broers veroorzaken in 2018 een horecastorm aan de kustlijn van Vlissingen. 15, 17 en 21 waren ze nog maar toen ze de deuren van Boulevard 17 opende. Tomeloze energie, een flink portie ondernemerszin en supportende ouders langs de lijn. Niek, de oudste van de drie, heeft commerciële economie gestudeerd en weet hoe belangrijk het is om onderscheidend te zijn en aandacht te geven aan procesmanagement. De broers bleken in staat de gevestigde orde wakker te schudden. Na het eerste ondernemers jaar wonnen ze al een onderscheiding voor de beste nieuwkomer maar ook in de jaren erna bleven ze in de prijzen vallen.

De mannen blijven opvallen omdat ze op verschillende onderwerpen bereid zijn net een stapje extra te doen. Denk aan vergaande duurzaamheid waardoor ze in 2019 uitgeroepen werden tot meest duurzame strandpaviljoen van Nederland. Maar ook de hellingbaan voor rolstoelgebruikers maakt de plek heel bijzonder. De hellingbaan heeft een forse investering gevraagd maar heeft er wel toe geleid dat je bij Boulevard 17 zo naar het water rolt. Zandpaviljoen Pier 7 (naast de hellingbaan en tegenover Boulevard 17) werd door de mannen ook ingelijfd en daarmee zijn rolstoelgebruikers verzekerd van rolstoeltafels en een heerlijke lunch of diner met geweldig uitzicht.

In het restaurant serveren de broers ook graag iets bijzonders. Toegankelijke klassiekers maar ook bijzondere vegetarische gerechten wisselen elkaar af op de uitgebalanceerde kaart. Ook op de drankenkaart vind je vaak iets bijzonders. Zo is in de zomer een appel mohito helemaal niet veel gevraagd. Of wat te denken van 100% natuurlijke limonades van bijvoorbeeld zwarte bes, lavendel, bosbes en appel?

En wil je blijven slapen dan bestaat zelfs de mogelijkheid om te overnachten in de boulevard- of strandsuites. Hopelijk heb je op tijd gereserveerd…
Een bijzonder idee dat veel moeite kost lijkt de specialiteit van de broers want anders verzin je het niet om in hoog tempo de menukaart te wisselen of samen met het Leger des Heils een kerstdiner te organiseren voor 150 eenzame of anderszins ongefortuneerde Zeeuwse inwoners.

Het goede nieuws is bovenal dat het verhaal niet afgelopen is en we uit kunnen blijven kijken naar nieuwe ideeën want de mannen zijn nog lang niet op zoek naar rustig vaarwater…

Reserveren

Meer restaurants

Voor alle restaurants verwijzen we u door naar de overzichtspagina.

Reserveren

Locatie

location_onBoulevard Evertsen 2

Meer opvallen?

Word Friend van de site!