Hun geheim? Misschien wel de likeurtjes
Paul (links op de foto) en Bart Melis hebben op 1 april 2017 de deuren geopend van deze oorspronkelijke scheepswerf. Gelukkig voor ons hebben we hier te maken met jonge oude rotten. De combinatie van ervaring en ambitie doet het namelijk geweldig op deze bijzondere plek.
Samen hadden de broers al de De Gespleten Arent in Middelburg. Altijd blijven vernieuwen lijkt hun motto. Niet alleen de menukaart maar ook het interieur en de terrassen buiten. Dit is niet onopgemerkt gebleven want door een vakjury is De Werf al eerder bekroond met het predicaat “beste terras van Nederland”. In het seizoen staan de mensen letterlijk in de rij om een plekje te bemachtigen. Dat je er ook heerlijk kunt eten zou je bijna vergeten. Vaste kracht Dennis (rechts op de foto) werkt er al 13 jaar en heeft veel zien veranderen. In zijn stem hoor je zijn trots. Niet alleen op zijn werkgevers maar ook op de 4 hockeyteams uit de bediening, zoals hij ze noemt. Opvallend is dat ze allemaal even mooi zijn en duidelijk met plezier werken. Hun geheim? Misschien wel de likeurtjes die ze zelf brouwen…